مساء الخير...
كيفكم اليوم ان شاء الله بخير ..
اليوم عملت بان كيك ..
واتمنى ان يعجبكم ..
المقادير ..
1.5 كوب طحين
1.5 كوب لبن
رشه ملح
2 بيضه
معلقه صغيره بيكنغ باودر
واذا ملاحظين الوصفه مافيهاش سكر بس انا حطيت كم معلقه وانتم حسب اختياركم ..
الطريقه...
نخلط المواد الجافه مع بعضها .. الطحين ... ملح ..اذا حطيتو سكر ..بيكنغ باودر
بعدين نحط البيض واللبن ..
ونخلطهم مع بعض ونتركهم يرتاحو لمده نص سااعه ..
بعد النص ساعه تاخدي مقلاه تكون حاميه على نار متوسطه
وتحطي فيها شووووووووووية زبده ..


وطبعا اكيد فى الاول حتكون الزبده شوي كتير يعنى
فشكلها بيطلع هيك ...


فلما تعملو الدفعه التانيه يعنى مش لازم تحطو زبده الزبده حطوها اذا شوفتو البان
يلتسق بالمقلاه ..
فالدفعه التانيه والى بعدها بتكون احلا زي هاذي ... يعنى بيكون اللون والاحمرار موحد ..


بعدين ناخدهم ونحشيهم اي شي انتم بتحبوه انا حشيتهم بالقشطه والعسل ...
يعنى ممكن تحطو شكلاطه ... مربي .. اي شي تحبوه وممكن تحطو فواكه النوع الى بتحبوهم يعنى
بالنسبه ليا انا بحب الفراوله بس للاسف مش موسمها هههههههههه


تحشيها باي شي تحبيه .. وانا عملتها طبقات
وهذا الشكل النهائي ..



واتمنى ان تعجبكم الوصفه ...
تقبلو تحياتى
وباقه ورد منى لكم ...
نور

هناك 32 تعليقًا:
حلووووووووو كتيررررر وشكلهااا طيبة سلمت يدااك نوور القمر والله مووضووع رائع ومدوونة ارووع
تقبلي مرووري
روووووووووووووووعة
تسلم ايديكي ياعثل ^_^
ان شاءالله بجربها
تقبل مروري ^_^
طعمها جميل اوي يانور تسلم ايدك
ههههههه
تحيتي
ماشاء الله تسلم الايادى
mohammed maamar
شكرا لك على مرورك الرائع والله يسلمك ..شكرا لك نورت المدونه..
مع تحياتى
نور
خواطري مع الحيااه ..
الله يسلمك حبيبتى ..ن شاء الله بالتوفيق لك
شكرا لك على مرورك الرائع ..
مع تحياتى
نور
سواح فى ملك الله ..
ههههههههههههه صحه وهنا ..الله يسلمك
شكرا لمرورك ..
تقبل تحياتى
نور
محمد الجرايحى ..
الله يسلمك .. شكرا لك على مرورك نورت المدونه بوجودك ..
تقبل تحياتى وبالتوفيق لك
نور
حلوة كتيييييييييييير
بس انا فى صورة من الصور كنت هقولك هى اتحرقت ولا ايه
ههههههههههههه
عزيزتى أنا حأجرب الوصفة و حاكلها لأولادى لأن أنا عاملة دايت
و لو إن شكلها رائع و خايفة اتخن من الصورة بس
تحياتى
نور
جميله قوى نور تسلم ايدك بس عاوز اسال على حاجه
انتى لما تعمليها مش بتحطى سكر لان كفايه انك بتعمليها انتى لكن احنا لما نعملها اكيد هتحتاجه سكر كتير مش كده
تحياتى ابوداود
ريماس ..
ههههههههههههههههه لالا ماتخافيش محترقتش لحقتها فى اخر لحظه ..
شكرا لمرورك حبيبتى ..
باقه ورد منى لك
مع تحياتى
نور
شهرزاد ..
هههههههههه هيا الوصفه مافيهاش سكر بس انان حطيت شووياا ..صحه وهنا حبيبتى ..
شكرا لك على مرورك الرائع مع تحياتى
نور
الاحلام ...شكرا لك اخي والله يسلمك هذا من ذوقك .. نورت المدونه بالتوفيق لك
مع تحياتى
نور
هههههههههههههــ...
تسلم ايديكي فنانة ..!!
الحياه البريه ..
الله يسلمك هههههههههههههههه شكرا
نور
شكلها بيجنن
بجد كتير حلوةتسلم ايديكى
بتعرفى هاى الوصفة كنا نعملها بروسياوما زلت بأعملها لهلاْ لكن اسمها مختلف تماماً
اسمها بلنى وممكن تحشيها بالشوكولا وتلفيها مثل السويسرول كتير شكلها بيجنن
تسلم الايادى
امم .. شكلها طعم خالص .. يسلموا ايديك يا نور ..
بالهنا والشفا ..
ماشاء الله عليكي
شاطرة مش اي حد بيظبطها
كمان حشو الشوكلاته بيبقا لطيف
تسلم ايدك
:))
alshlal
شكرا لك حبيبتى بجد الله يسلمك يارب ..
اممممم مابعرفها الوصفه بس لو عملتيها خليلي منها ههههههههه
نورت المدونه بوجودك ياقمر شكرا
مع تحياتى
نور
وجع البنفسج ..
شكرا لك نورتى ... بالتوفيق
باقه ورد منك لك
نور
شمس النهار ..
الله يسلمك حبيبتى هذا من ذوقك .. ايوه حلوه بالشكلاطه كمان .. بالتوفيق لك
مع تحياتى
نور
تسلم ايديك يا قمر ..
شكلها لذيذة ومغرية .
هههههه
ما شاء الله .
جاري التطبيق <<<
^_^
الندي ..
ههههههههه الله يسلمك حبيبتى ..شكرا لك
اوكى خلاص جريبها وقوليلي شوو صار ههه
مع تحياتى
نور
حلوة اوى بجد تسلمي يا قمراية على الوصفة و كمان جايبة الصور عشان ناكل معك هههههههه
تسلم ايديكي و بالهنا و الشفا
تقبلي مروري بمدونتك الجميلة و متابعتي
تحياتي
ema ...
الله يسلمك ههههههههه ولو طبعا ..
شرفتى المدونه حبيبتى .. منورتيها
مع تحياتى
نور
واووووووووو
فتحت نفسى على الفطار
الطريفه سهله
هحاول اجربها
تسلم ايديك ياقمر
وبالف هنا وشفا حبيبتى
تحياتى
تسلم ايدك..بجد روعة
تقبلى مرورى
ياسمين
جايدا ..
الله يسلمك حبيبتى شوفتى المدونه ..
اسعدت بمرورك
مع تحياتى
نور
رحيق الورد ..
اهلا حبيبتى ياسمين شرفتى ونورتى المدونه ..
بالتوفيق لك عزيزتى
مع تحياتى
نور
شكلها حلوووو اوووى
وطريقتها ومقاديرها سهله جدا
كنت نفسى اتعلمها من زمان
ان شاء الله اعملها بطريقتك دى
تسلم ايدك يا قمر :)
يعطيك العافية نور
إرسال تعليق